۱۳ دی ۱۳۸۴، ۱۱:۴۲

دو كارشناس فرهنگي در گفتگو با مهر :

جذب دانش آموزان به " كتاب " با افزايش خلاقيت و ابتكار امكان پذير است

يكي از نويسندگان كتابهاي فارسي و روانشناسي راهنمايي و دبيرستان تاكيد كرد : كتابهاي درسي بايد متناسب با نيازهاي جامعه تاليف شوند و كاربردي تر شوند .

سيما وزيرنيا - برنده اول طرحهاي ملي كشور در سال 84 و محمدرضا ارشدي عضو كميته تدوين كتابهاي درسي فني و حرفه اي در گفت و گو با خبرنگار كتاب مهر با بر توجه كتابهاي درسي به مباحث عميق تر و فراگيرتر تاكيد كردند.

وزيرنيا خاطرنشان كرد : سيستم آموزشي كتابهاي درسي ما تا اندازه زيادي بي نتيجه و قراردادي است و توانايي آن را ندارد كه دانش آموزان را به سوي مشاغل حرفه اي سوق دهد .

وي نقش آموزش و پرورش را در ايجاد روحيه كتابخواني در دانش آموزان بسيار حايز اهميت خواند و خواستار اصلاح كتابهاي درسي و چند مولفي شدن آنها شد .

ارشدي يكي ديگر از مولفين نيز ضمن تاكيد برعدم يك سويه نگري كتب آموزشي لزوم ايجاد تنوع و همچنين هماهنگي كتب درسي با نيازهاي جامعه ، خواستار كاهش حجم درسي كتابها و در مقابل ، پرداختن به افزايش خلاقيت و ابتكار براي جذب بيشتر مخاطبان در كتابهاي درسي شد.

وي در اين گفتگو بر اهميت كتابهاي درسي در پرورش شخصيت و رشد فرهنگي دانش آموزان تاكيد كرد و گفت : روند فعلي تهيه كتابهاي درسي صرفا آموزشي است و اين روند نمي تواند ارتباط موثر و نزديكي با مخاطبان خود برقرار كند.

کد خبر 273204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha